''Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο... Μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι.''

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

"Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα...": Ανακοίνωση της ΝΔ για τα προβλήματα των αγροτών, προ κολοτούμπας...




Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011


«Η απουσία ολοκληρωμένης αγροτικής πολιτικής και η άρνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με τους αγρότες οδηγούν, για μια ακόμα φορά, την κατάσταση σε επικίνδυνο αδιέξοδο.

Μπορεί να διαφωνούμε με τα μπλόκα στους δρόμους, αλλά καταλαβαίνουμε απόλυτα τα αιτήματα και τον καημό του αγρότη, που δυστυχώς δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Παπανδρέου.

Δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί το πραγματικό μέγεθος των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου και το αρμόδιο Υπουργείο παρακολουθεί απλά ως σχολιαστής των εξελίξεων.



Οι συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ, του αγροτικού ρεύματος και των καυσίμων, η έλλειψη ανταγωνιστικότητας των προϊόντων μας, αλλά και η απουσία συγκροτημένου σχεδίου από την πλευρά του αρμόδιου Υπουργείου προκαλούν ασφυξία στον Έλληνα αγρότη.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον κ. Παπανδρέου, αντί να ενεργοποιεί, κατά την πάγια τακτική του, τον κοινωνικό αυτοματισμό, να στρέφει, δηλαδή, τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, να λάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, με βασικό στόχο την προστασία του αγροτικού εισοδήματος μέσα στην οικονομική κρίση».

Οι πιο παρατηρητικοί θα προσέξατε την ημερομηνία. Η ανακοίνωση αυτή δεν είναι σημερινή, είναι δύο χρόνων πριν. Οι αγρότες βρίσκονταν πάλι στο δρόμο και η τότε αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ επιτιθόταν στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου κατηγορώντας την για αδιαλλαξία αλλά και, άκουσον-άκουσον, για ενεργοποίηση του κοινωνικού αυτοματισμού εις βάρος των αγροτών. "Πόσο άλλαξες πόσο άλλαξα τα όνειρά μου κόκκινα τα όνειρά μου άσπρα ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ", ε Αντώνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου