''Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο... Μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι.''

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η ανοχή των εμπόρων για τις πορείες εξαντλείται !!! (τα θαυμαστικα δικά μου)

Σε ανακοίνωσή για τις ''καθημερινές, αποσπασματικές και χωρίς κανόνες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας'' προέβει ο εμπορικός σύλλογος Αθηνών.



Με την εν λόγω ανακοίνωση (όλη η ανακοίνωση εδώ) ο συγκεκριμένος σύλλογος ''απαιτεί από την Πολιτεία την ψήφιση Νόμου κατ’ επιταγή του Συντάγματος, ώστε πέρα από το δημοκρατικό δικαίωμα της διαδήλωσης να προστατευθεί επιτέλους και το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να ζει, να αναπνέει, να κινείται και να εργάζεται ελεύθερα τις ημέρες των πάσης φύσεως κινητοποιήσεων.''

 
Σημειώνει δε, πως εξαντλείται η υπομονή του απέναντι σε αυτές τις εκδηλώσεις -προφανώς απέναντι και στους συμμετέχοντες σε αυτές.
Είναι τέτοια η γαλαντομία του εμπορικού συλλόγου Αθηνών, που απαιτεί από το κράτος να νομοθετήσει ενάντια στους ίδιους πελάτες του.
Ενάντια σε αυτούς που δεν μπορούν πλέον ούτε τα αναγκαία να αγοράσουν (από τα καταστήματα των μελών του εμπορικού συλλόγου πάντα, να μην ξεχνιόμαστε).

Δεν διαθέτουν άραγε την απαραίτητη νοημοσύνη εκεί στον εμπορικό σύλλογο Αθηνών, έτσι ώστε να καταλάβουν πως η αναδουλειές τους οφείλονται κατά μεγάλο ποσοστό και στους λόγους που οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους στο δρόμο.
Αν πάλι το κατανοούν, τί νόημα έχει αυτή η ανακοίνωση ;

Όπως και να ΄χει, ελπίζω οι διαμαρτυρόμενοι -που τυγχάνει για δυστυχία τους  να είναι και καταναλωτές- να τους δώσουν την κατάλληλη απάντηση...

Παπάρες...

Ούστ ρέ...

αυτοδιαθέσιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου