''Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο... Μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι.''

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Δεν είναι για πολλές κλωτσιές;

Που να φανταζόταν ο δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, Νίκος Μπογιόπουλος ότι θα δικαιονόταν τόσα σύντομα στις εκτιμήσεις του και μάλιστα από ένα άτομο … υπεράνω υποψίας!!! Εγραφε μόλις χτες απευθυνόμενος στους υπουργούς της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι το ΔΝΤ, δεν είναι η ΕΕ δεν είναι η ΕΚΤ που τους "αναγκάζουν" να γίνονται ξεπουληματίες του τόπου. Ο... εαυτός τους είναι που τους "αναγκάζει"! Οι άνθρωποι έχουν το ξεπούλημα στο "αίμα" τους. Και είναι τόσο περήφανοι γι' αυτό!».

Έρχεται, λοιπόν σήμερα ο επικεφαλής της ομάδας του ΔΝΤ για την Ελλάδα, Πολ Τόμσεν που με συνέντευξη του στην «Ναυτεμπορική» διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο ίδιος ή κάποιο άλλο μέρος της τρόικας ζήτησε την πώληση του 40% των σταθμών της ΔΕΗ!!!!

Και να ξεχάσουμε για λίγο τους … καλούς μας τρόπους και να ρωτήσουμε: Δεν είναι για πολλές κλωτσιές ο δημοσιοκάφρος Μανώλης Καψής που για μέρες μας ζάλιζε από Megaλο κανάλι παραπληροφόρησης για την «σκληρή μάχη που έδωσε η κυβέρνηση απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας να μην πουληθεί το 40% της ΔΕΗ»;


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου