''Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο... Μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι.''

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τα μέτρα και οι επιπτώσεις

* Διαβάζουμε άρθρα και κείμενα, στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες για ύπαρξη, οργανωμένου σχεδίου των παγκοσμιοποιητών, σε βάρος της Ελλάδας και άλλων λαών. Μπορεί αυτά να έχουν βάση και αλήθεια αλλά, η επιβεβαίωσή τους είναι δύσκολη

Εκείνο που μπορούμε να αντιληφθούμε άμεσα, είναι οι επιπτώσεις των σκληρών οικονομικών μέτρων στη ζωή μας.
Η μείωση εισοδήματος κάποιου, από 700.000 ευρώ σε 500.000 το μήνα, δεν έχει επί της ουσίας καμία επίπτωση, σ’ αυτά τα μεγέθη, είναι μόνο λογιστική διαφορά.
Η μείωση από 70.000 ευρώ σε 50.000 το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι η αλλαγή του υπερπολυτελούς και χλιδάτου αυτοκινήτου, να μη γίνεται ανά δύο χρόνια αλλά τρία, (χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι).
Η μείωση όμως των μισθών, από 700 ευρώ σε 500 και της σύνταξης, από 500 στα 400 είναι εγκληματική. Καταστρέφει ανθρώπους και οικογένειες.
Η κατ’ αποκοπή ανάληψη, της μισητής σημερινής κυβέρνησης, της πληρωμής των δανείων έστω και αν καταστραφεί ο λαός , (δανείων, που πήραν οι πολιτικοί, στο όνομα των Ελλήνων και που, τα χρήματα των δανείων δεν χρησιμοποιήθηκαν, για την ανάπτυξη της χώρας αλλά δόθηκαν, με άμεσους ή έμμεσους τρόπους στους ημετέρους, γνωστά πιράνχας που απομυζούν το δημόσιο, τα 30 τελευταία χρόνια) θα επιφέρει κοινωνική αναστάτωση.
Τα μέλη της σημερινής κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός, δεν είναι αμέτοχοι του εγκλήματος, του υπερδανεισμού της χώρας.
Ο κ. Λοβέρδος έχει χάσει την αποδοχή και την εκτίμηση των Ελλήνων. Ο κ. Κουτρουμάνης έχει μπερδέψει το φτύσιμο, με την ψιχάλα της βροχής και έπεται συνέχεια.
Η εξορία είναι τιμωρία, σκληρή μεν αλλά τιμωρία. Η αυτοεξορία σας όμως κύριοι, δεν είναι τιμωρία αλλά λύτρωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου