''Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο... Μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι.''

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Του καιροσκοπισμού το μεγαλείο...

Στην χθεσινή συνάντηση που είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας Γ. Πεταλωτής με τους πολιτικούς συντάκτες του ζητήθηκε να σχολιάσει την θέση του Γ. Σγουρού που είπε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου: «Βεβαίως είμαι κατά του Μνημονίου σαν πολίτης».
Απαντάει λοιπόν το κυβερνητικό φερέφωνο: «Απομονώσατε μια φράση από μια συγκεκριμένη άποψη που εξέφρασε ο κ. Σγουρός και που είναι άποψη όλων μας: Οτι θα ήταν πολύ καλό να μην υπήρχε ανάγκη να υπάρχει μνημόνιο. Δεν είναι κανείς υπέρ του μνημονίου αυτοτελώς. Αλλά, όταν υπάρχει η συγκεκριμένη ανάγκη, τότε το μνημόνιο πραγματικά είναι σωτήριο για τη χώρα».

Και ενώ λέει αυτές τις γελοιότητες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας δεν βρέθηκε ούτε ένας απ’ τους παρισταμένους δημοσιοκάφρους να του τρίψει στην μούρη τι έλεγε ο ίδιος ο Γ. Πεταλωτής, στην ίδια αίθουσα στις 28 Αυγούστου. Να το θυμίσουμε εμείς: «Οι πολιτικές του μνημονίου είναι πολιτικές της κυβέρνησης οι οποίες συμβαδίζουν με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις», είχε δηλώσει τότε ο Γ. Πεταλωτής.

Από κει και πέρα τι άλλο να σχολιάσουμε; Καιροσκοπισμός του κερατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου