''Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο... Μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι.''

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ας είμαστε λοιπόν ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

¨Ειπώθηκε λοιπόν, ότι υπάρχουν τέτοιες σκέψεις στην κυβέρνηση μιας και φοβούνται, ότι σε μια γενικευμένη κοινωνική εξέγερση με αφορμή την ψήφιση του αντι-ασφαλιστικού και αντι-εργατικού νομοσχεδίου οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις δεν θα κάνουν "καλά " την ...δουλειά τους.Ο συνδικαλιστής αστυνομικός αναρωτήθηκε μάλιστα "πως θα νοιώθουν οι Έλληνες εργαζόμενοι όταν θα τους δέρνουν ξένοι μισθοφόροι".
Φυσικά δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε την ηλίθια απορία του Έλληνα αστυνομικού -συνδκαλιστή .Θα περιμέναμε να καταγγείλει αυτό το "μαύρο σενάριο" και όσους κρύβονται πίσω απο αυτό.
Στίς 13 Μαρτίου είχε κυκλοφορήσει πάλι μια τέτοια φήμη (δείτε εδώ ) και σχεδόν όλοι το θεωρήσαμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Βέβαια τότε δεν είχαμε δεί παρά την σταδιακή αλλαγή του πράσινου προσώπου της κυβέρνησης σε ...γκρίζο ,σήμερα όμως που έχει γίνει σχεδόν μαύρο όλα αυτά τα ακραία σενάρια αποκτούν άλλη βαρύτητα και οι φήμες άλλη αξιοπιστία.
Αν όντως η κυβέρνηση σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ακόμα και ως "εφεδρεία" εισαγόμενους μισθοφόρους ή οποιοδήποτε άλλο στρατιωτικό μέσο καταστολής , τότε μιλάμε ουσιαστικά περί πραξικοπήματος που θα το σκεπάσουν με τον χιτώνα της Ευρωπαϊκής "νομιμότητας" όπως αυτή περιγράφεται στις συνθήκες Σενγκεν ,Μάαστριχτ κλπ.
Εμπρός στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας , επι της ουσίας, απόπειρας ανατροπής του πολιτεύματος, το Σύνταγμα της Ελλάδας μας καλεί δια του ακροτελεύτιας διάταξης σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ:
Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120
1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Ας είμαστε λοιπόν ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου