''Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο... Μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι.''

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Λές να είναι αλήθεια?


Παρέδωσαν τη χώρα!!!

Όχι 120 σελίδες που πέρασαν από τη Βουλή αλλά 1300 και πλέον σελίδες φέρεται είναι το μνημόνιο που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση!!! Εφόσον αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε μιλάμε για τη μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ που έχει συντελεστεί στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους. Χωρίς καν να κοιτάξουμε τα όσα επιπλέον αναφέρονται, η ΑΠΑΤΗ είναι δεδομένη. Πόσω μάλλον να αρχίσουμε να τα κοιτάμε κιόλας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται να μην πάρει δάνειο από άλλη χώρα, δε μπορεί να υποθηκεύσει ή ενοικιάσει έσοδα ή περιουσία ή να μεταφέρει τα χρέη της, κάτι που όμως μπορούν να κάνουν οι χώρες που δανείζουν. Τα χρέη δηλαδή της Ελλάδας θα μπορούν να μεταβιβάζονται αλλού στην Τουρκία για παράδειγμα! Μπορεί να γίνει έτσι Εξωτερική πολιτική; Ποτέ! Μπορεί έτσι ένα κράτος να είναι πράγματι κυρίαρχο; Ποτέ!

Η σύμβαση υπάγεται στο αγγλικό δίκαιο με ότι αυτό σημαίνει. Για να είναι νόμιμη η σύμβαση αναφέρεται ότι αρκεί η υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών και τίποτα άλλο. Δε μπορεί να προσφύγει σε δικαστήρια. Μόνο το ευρωπαϊκό δικαστήριο και τα συνταγματικά δικαστήρια των χωρών δανειστών μπορούν να κρίνουν το μνημόνιο. Αυτά και πολλά ακόμα….

Γ.Α.

Μνημόνιο Ντροπής 2

Μνημόνιο Ντροπής 3


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου